Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Leerdam voor vier jaar naar Vitesse


1 juli 2013 - Kelvin Leerdam staat de komende vier seizoenen onder contract bij Vitesse. Volgens De Telegraaf hoopt Vitesse de transfer vandaag al af te ronden. Daarmee zou een einde komen aan een transfersoap die in januari van dit jaar begon.

Leerdam leek al eerder op weg naar Vitesse. Er werd in januari zelfs met Feyenoord gesproken over een directe overgang. Alles leek in kannen en kruiken maar ketste uiteindelijk toch weer af. Tot grote frustratie van Fred Rutten die zich toen zelfs een aantal dagen heeft ziek gemeld.

Met Peter Bosz aan het roer kwam opnieuw het verzoek om Kelvin Leerdam vast te leggen. De jeugdinternational is erg interessant met zijn transfervrije status. Eerder legde Vitesse al Marko Vejinovic van Heracles Almelo vast.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!