Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord polst Assaidi en Miyahichi


1 juli 2013 - Technisch directeur Martin van Geel wil de selectie van Feyenoord uitbreiden met een buitenspeler. Oussama Assaidi (Liverpool) en Ryo Miyaichi (Arsenal) zijn gepolst met de vraag of er belangstelling is voor een tijdelijke overgang naar Rotterdam-Zuid.

Feyenoord heeft op dit moment slechts twee buitenspelers die voldoen. De jonge Jean-Paul Boetius aan de linkerkant en de ervaren Ruben Schaken aan de rechterkant. Wesley Verhoek kan ook in De Kuip nog geen potten breken, mogelijk dat de club zelfs openstaat voor een vertrek van de Hagenaar. Dat is al het geval bij Sekou Cisse die eventueel op links uit de voeten zou kunnen.

Er is op dit moment geen geld in Rotterdam voor miljoeneninvestering, dat is pas het geval bij uitgaande transfers. Naast de komst van een extra buitenspeler heeft trainer Ronald Koeman bij Van Geel ook aangedrongen op een extra aanvaller. Achter Graziano Pelle zijn er weinig opties.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!