Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twente wil Mexicaans toptalent als vervanger Chadli


1 juli 2013 - FC Twente heeft zich tot dusver nog niet spectaculair versterkt. Mogelijk dat daar snel een einde aan komt. Volgens Telegraaf heeft FC Twente serieuze interesse in het Mexicaanse toptalent Jesus Corona

Corona is een tweebenige aanvaller die indruk maakte op het internationale jeugdtoernooi van Toulon en nu ook uitstekend speelt op het WK onder 20. Corona speelt nu nog in eigen land voor CF Monterrey en zou circa 4 miljoen euro kosten. In Enschede zal de zeer gewilde Corona de opvolger moeten worden van Nacer Chadli. Er is veel belangstelling in Corona. Zo zouden ook Borussia Dortmund, Schalke 04, FC Porto, Juventus en Fiorentina belangstelling hebben in de kleine dribbelaar.

Matias, de zaakwaarnemer van Corona in De Telegraaf: "FC Twente is inderdaad geïnteresseerd, maar er zijn heel veel clubs geïnteresseerd. Corona is een heel gewilde speler. FC Twente is een serieuze club, die nog niet zo lang geleden Champions League speelde. Het is bovendien bekend, dat de Nederlandse competitie een goede instap is voor spelers die vanuit Latijns-Amerika naar Europa komen. Veel grote spelers zijn hun carrière in Nederland begonnen. In dat opzicht is FC Twente een serieuze optie. De komende weken gaan we alles afwegen om de juiste beslissing te nemen voor de toekomst van Jesus en dit zullen we zeker meenemen in onze overwegingen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!