Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen weigert ook bod Augsburg


2 juli 2013 - Na Werder Bremen heeft nu ook FC Augsburg zich officieel bij SC Heerenveen gemeld voor Alfred Finnbogason. SC Heerenveen heeft ook dit bod op de IJslandse aanvaller, die vorig seizoen goed was voor 24 goals in de Eredivisie, geweigerd.

Heerenveen bevestigde de toenadering van Augsburg voor de 24-jarige Finnbogason. 'Maar dat voldoet bij lange na niet aan onze wensen', zegt technisch directeur Johan Hansma in gesprek met Voetbal International. De Friezen zouden denken aan een transfersom van circa zes miljoen euro maar dat werd bij lange na niet gehaald.

Hansma vervolgt: 'We begrijpen heel goed dat Alfred in een grote competitie wil spelen. En als twee Bundesliga-clubs hem hoog op het lijstje hebben staan, streelt dat uiteraard zijn ego. Maar zijn contract loopt nog tot medio 2015, met een optie voor nog een derde jaar. Alfred is een belangrijke speler en wij hebben niet één-twee-drie een spits achter de hand. Wij hoeven hem niet per se te verkopen. De bal ligt dus bij de Duitse clubs die zich bij ons gemeld hebben.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!