Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wil Kevin Strootman niet kwijt


2 juli 2013 - PSV laat Kevin Strootman deze zomer niet vertrekken. Een transfer van de 23-jarige middenvelder werd door technisch directeur Marcel Brands in De Telegraaf totaal uitgesloten.

'Strootman willen we niet meer kwijt. Hij weet zelf ook dat hij nog een seizoen bij PSV zal spelen', liet Brands in De Telegraaf weten. PSV verloor deze zomer vijf basisspelers waaronder Dries Mertens (Napoli), Jeremain Lens (Dynamo Kiev), Erik Pieters (Stoke City) en Mark van Bommel (gestopt). Ola Toivonen staat nog op de nominatie om te vertrekken.

Kevin Strootman moet komend seizoen het jonge PSV gaan leiden. Met zijn 23 jaar is Strootman zelfs een van de meest ervaren spelers. De afgelopen maanden trok PSV al de jeugdinternationals Florian Jozefzoon, Jeffrey Bruma en Adam Maher aan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!