Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Nikolay Mihaylov heeft geen haast


4 juli 2013 - FC Twente hoopt deze zomer afscheid te nemen van Nikolay Mihaylov. De Bulgaarse doelman heeft in Enschede nog maar een contract tot volgend jaar zomer. Net als Nacer Chadli heeft ook de keeper weinig haast.

"Er is belangstelling uit Engeland, Italië en Spanje", aldus Mihaylov in gesprek met De Telegraaf. "Met twee clubs voert mijn manager al een tijdje concrete onderhandelingen, maar vooralsnog komen we er niet uit. Ik wil alleen de overstap maken als een club voldoet aan mijn persoonlijke voorwaarden en anders gaat het niet door. Ik heb geen haast om te vertrekken. Ik heb het altijd goed naar mijn zin gehad bij FC Twente en heb nog maar één jaar contract, dus het zou voor mij geen probleem zijn om te blijven."

Fiorentina en Everton zouden belangstelling hebben getoond. FC Twene heeft met de jonge Sonny Stevens (FC Volendam) reeds een vervanger aangetrokken. FC Twente heeft een uitgaande transfer nodig om zelf de transfermarkt op te kunnen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!