Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nottingham Forest biedt op Mulenga


6 juli 2013 - Jacob Mulenga kan dan mogelijk toch aan de slag in Engeland. Dat wordt niet de Premier League maar een tree lager in de Championship. Nottingham Forest zou al een formeel bod bij FC Utrecht op de Zambiaanse aanvaller hebben gedaan.

Eerder klopten het Turkse Konyaspor en het Israelische Maccabi Haifa al bij FC Utrecht en Mulenga aan. De Afrikaanse aanvaller zag een overgang naar een van deze clubs echter niet zitten. De kans is groter dat hij wel iets voelt voor de plannen van Nottingham Forest. De club wil komend seizoen graag spelen om promotie naar de Premier League.

De 29-jarige Mulenga heeft bij FC Utrecht nog een contract tot de zomer van 2014. De Domstedelingen zijn bereid mee te werken aan een vertrek zodat het kan bezuinigen op de salariskosten. Eerder vertrekken uit Utrecht al de basiskrachten Nana Asara (AA Gent), Jan Wuytens (AZ), Anouar Kali (Roda JC) en Mike van der Hoorn (Ajax).

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!