Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ en Sunderland eens over Altidore


6 juli 2013 - Niet Adam Maher maar de overgang van Jozy Altidore is de grootste uitgaande transfer van AZ deze zomer. Altidore verkast voor circa 10 miljoen euro naar het Engelse Sunderland. Dat maakt het direct de grootste transfer in de clubhistorie van AZ.

AZ houdt niet de volledig 10 miljoen euro over aan Altidore. Bij zijn komst in 2011 is afgesproken dat Villarreal fors mee zou delen in de transfer. De Spaanse club betaalde de afgelopen twee seizoenen ook al mee in het salaris van de Amerikaans international.

Op dit moment is het aan Altidore om financieel een akkoord te bereiken met Sunderland over een meerjarig contract. Altidore moet ook nog medisch worden gekeurd. In Alkmaar had Altidore nog een contract tot de zomer van 2015. Aron Johansson is de meest logische opvolger van Altidore, de IJslander werd begin dit jaar gekocht.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!