Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Schot in transfer Stijn Schaars


8 juli 2013 - Sporting Lissabon is bereid mee te werken aan een overgang van Stijn Schaars naar PSV. De 29-jarige middenvelder moet het piepjonge elftal van Philip Cocu in Eindhoven van de nodige ervaring voorzien.

Technisch directeur Marcel Brands is in De Telegraaf positief gestemd: "Het zit niet tussen de clubs, maar meer tussen Stijn en Sporting, dat natuurlijk een club is die in de (financiële, red.) problemen zit." Schaars zit begin deze week met zijn management met de gevallen Portugese topclub.

Aan de ene kant wil Schaars graag een terugkeer naar de Eredivisie bewerkstelligen. Aan de andere kant wil hij dat Sporting eerst netjes aan al zijn verplichtingen richting de middenvelder voldoet. Dat laatste wordt nog een hele uitdaging voor Schaars en diens management.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!