Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mohammed Allach nieuwe TD van Vitesse


8 juli 2013 - Mohammed Allach verruilt de KNVB per 1 oktober voor Vitesse. Daar wordt de oud-voetballer de opvolger van technisch directeur Ted van Leeuwen. Allach volgt daarmee Van Leeuwen pas na de huidige transferperiode op.

Momenteel is Allach technisch manager van de KNVB. Eerder was hij al in staffuncties werkzaam bij VVV-Venlo, RKC Waalwijk en FC Twente. in Arnhem lag voor Allach een contract klaar tot de eind 2016. "De lange termijn strategie van Vitesse is heel interessant en op mijn lijf geschreven", aldus Allach op de website van zijn nieuwe club.

Van Leeuwen is trots op zijn werk bij Vitesse. "Toen we begonnen was de waarde van de spelersgroep gering, nu staat er voor tientallen miljoenen op het veld. We hebben destijds een stappenplan gemaakt om in drie jaar terug te keren naar de top van het Nederlandse voetbal. Hoewel we geen kampioen geworden zijn, hebben we laten zien dat het wél gekund had. We zijn van de vijftiende plaats naar de vierde plaats geklommen. Er is een omslag in denken gekomen, alle voorwaarden voor topvoetbal zijn gecreëerd. Daarmee is Project 2013 afgerond. Met name in de jeugdopleiding kunnen we nog grote stappen maken."

Algemeen directeur Joost de Wit op Vitesse.nl: "Wij zijn ervan overtuigd dat hij een evenwicht kan vinden tussen sturen op resultaten én oog houden voor de talentontwikkeling. Opleiden is onze levensader. Dat bleek afgelopen week bijvoorbeeld met de transfer van de zelfopgeleide Marco van Ginkel naar topclub Chelsea. Op die lijn willen we consequent terugkomen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!