Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC verrast met topscorer Schotland


8 juli 2013 - NEC heeft verrast op de transfermarkt. De topscorer van de Schotse Premier League maakt namelijk de overstap naar Nijmegen. Het gaat om de 29-jarige Michael Higdon die het afgelopen seizoen 26 keer scoorde in Schotland. Ook werd hij verkozen tot speler van het jaar.

Higdon maakt transfervrij de overstap en tekende in Nijmegen een contract voor twee seizoenen. De sterke aanvaller verkiest een avontuur met NEC in de Eredivisie boven een langer verblijf bij Motherwell dat komend seizoen uitkomt in de (voorronde van de) Europa League.

NEC moest op zoek naar offensieve versterking. De afgelopen periode vertrokken Melvin Platje en Rick ten Voorde naar het buitenland. Huurling Ruud Boymans keerde terug naar AZ en is komend seizoen actief voor Willem II terwijl Danny van den Meiracker al eerder de wijk nam naar FC Oss. NEC versterkte zich eerder al met de Duitser Christoph Hemlein en de IraniŽr Alireza Jahanbakhsh.

Technisch directeur Carlos Aalbers op de website van NEC: "Voor de spitspositie wilden we een type 'target man' hebben, die daarmee de kapstok binnen de speelwijze is. Met het vastleggen van Michael is dat gelukt. In Schotland heeft hij al laten zien op het hoogste niveau doelpunten te kunnen scoren."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!