Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Hannover haakt af voor Douglas


9 juli 2013 - Hannover 96 heeft niet langer belangstelling voor Douglas. De geboren Braziliaan met Nederlands paspoort zou te hogen eisen aan de Bundesligaclub hebben gesteld.

"Als hij had laten zien zeer geïnteresseerd te zijn in een overgang, dan hadden we gas gegeven", aldus Hannover 96-manager Dirk Dufner in Kicker. "Maar dat was niet het geval. Hij is niet meer aan de orde." Het is deze zomer al de zoveelste club die afknapt op de eisen van Douglas, daarnaast lijkt het er op dat hij nog altijd hoopt op een grotere club.

Douglas heeft nog meer zorgen. De verdediger en diens management hebben het contract met FC Twente formeel niet opgezegd. Daarmee ligt Douglas contractueel nog een jaar vast tegen dezelfde voorwaarden als het afgelopen seizoen. Clubs moeten dan ook een transfersom ophoesten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!