Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AS Roma heeft 20 miljoen over voor Strootman


10 juli 2013 - AS Roma maakt serieus werk van Kevin Strootman. Sterker nog, er is in Eindhoven een bod binnengekomen wat PSV eigenlijk niet kan weigeren. Ook Strootman ziet een overgang naar de Serie A club wel zitten.

AS Roma is onlangs overgenomen door Amerikaanse investeerders met Italiaans bloed. Nu ligt er in het Philips Stadion een bod van 16 miljoen euro dat door clausules kan oplopen tot maar liefst 20 miljoen. Daarmee zou Strootman een van de duurste transfers in het Nederlandse voetbal op zijn naam krijgen.

Zaakwaarnemer Chiel Dekker wacht nog even af maar staat al wel te trappelen om in Rome te gaan onderhandelen. "We weten van de interesse en van de gesprekken die worden gevoerd door PSV en AS Roma, maar wij komen pas in actie als Marcel Brands (technisch manager PSV, red.) aangeeft dat de clubs akkoord zijn."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!