Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RKC Waalwijk legt ook Joachim vast


10 juli 2013 - Opnieuw aanvullende versterking voor RKC Waalwijk. Aurelien Joachim tekende in Noord-Brabant een contract voor twee seizoenen. Het is onbekend hoeveel RKC Waalwijk betaalt aan het Luxemburgse F91 Dudelange.

Aurélien Joachim kwam het afgelopen seizoen uit voor Willem II. Ondanks dat hij maar zes keer tot scoren kwam maakte de Luxemburgs international een goede indruk. Door de degradatie was het voor de Tricolores niet mogelijk om Joachim te behouden en RKC Waalwijk slaagt er nu in de speler aan te trekken.

'We zijn er trots op dat we, na eerder al Dennis Rommedahl, Jean-David Beauguel en Romeo Castelen aan onze voorhoede te hebben toegevoegd, nu ook Aurélien tot één van onze aanvallers mogen rekenen', aldus technisch manager Janus van Gelder van RKC Waalwijk. De Waalwijkers raakte deze transferperiode onder andere Jozefzoon en Chevalier kwijt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!