Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC legt ook Luijckx vast


11 juli 2013 - Kees Luijckx gaat definitief aan de slag bij Roda JC. Vandaag tekende de blonde verdediger een driejarig contract in Limbrug. Luijckx komt transfervrij over van NAC Breda waar hij zijn aflopende contract besloot niet te verlengen.

Eerder was Luijckx al op proef bij FC Utrecht, daar maakte de verdediger onvoldoende indruk op de technische staf van Jan Wouters. In Kerkrade was Luijckx meer dan welkom. De Limburgers zijn deze zomer toch al bijzonder actief op de transfermarkt. Eerder werde nal Anouar Kali (FC Utrecht), Ard van Peppen, Guy Ramos (beide RKC), Frank Demouge (Bournemouth), Marc Hocher (Willem II) en Henk Dijkhuizen (Sparta) aangetrokken.

Roda JC lijkt ten koste van alles een seizoen als 2012-2013 te willen voorkomen. De ploeg van Ruud Brood wist zich uiteindelijk via de playoffs te handhaven in de Eredivisie. Roda JC raakte deze transferperiode wel topscorer Sanharib Malki kwijt aan het Turkse Kasimpasa.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!