Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bony trekt definitief naar Swansea


11 juli 2013 - Wilfried Bony verlaar Vitesse definitief voor Swansea City. Vandaag kwam de transfersoap van deze zomer eindelijk ten einde. Lange tijd was het de vraag of 24-jarige Bony wel uit Arnhem mocht vertrekken en uiteindelijk ook naar welke club dat zou zijn.

'Ik ben heel blij en opgelucht dat de zaak nu klaar is. Ik kan me eindelijk gaan concentreren op de nieuwe uitdaging die mij te wachten staat', aldus een gelukkige Bony op de website van Swansea City. 'Voor mij is dit de juiste stap in mijn loopbaan.'

Voor de topscorer van de Eredivisie lag er een contract klaar tot de zomer van 2017. Vitesse verdient zelf maar liefst 14 miljoen euro aan de transfer, dat bedrag kan nog met 2 miljoen groeien door prestaties van Bony en Swansea City. Een absoluut clubrecord voor de ploeg uit Wales. Vitesse kocht Bony eerder voor 4,5 miljoen euro van Sparta Praag.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!