Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wacht bankgarantie Roma af


12 juli 2013 - PSV lijkt opnieuw een sterkhouder te verliezen. PSV is met AS Roma tot een vergelijk gekomen over de transfer van de 23-jarige Kevin Strootman. Alleen een bankgarantie van de Italiaanse club lijkt een transfer nog in de weg te staan.

"De bankgaranties zijn nog niet geregeld", aldus technisch manager Marcel Brands van PSV in De Telegraaf. "Het gaat om zekerheid en dat is een van de belangrijkste dingen." Deadlines heeft PSV in ieder geval niet aan AS Roma gesteld. "We hebben AS Roma niet het mes op de keel gezet. Napoli had bij Mertens vijf, zes dagen nodig om het te regelen. Intussen traint en speelt Strootman gewoon bij PSV."

PSV zou met de transfer opnieuw flink kunnen cashen. Er zou sprake zijn van een basisbedrag van 17 miljoen euro dat tot 20 miljoen euro zou kunnen oplopen aan de hand van prestaties van AS Roma en Strootman. PSV zou zich zelf graag willen versterken met Stijn Schaars (29) en Santiago Arias (21). Sporting Lissabon is nog niet alle betalingsverplichtingen aan het tweetal nagekomen en daar willen beide spelers eerst op wachten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!