Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twente voorzichtig met Chadli


15 juli 2013 - FC Utrecht is erg voorzichtig met Nacer Chadli. Afgelopen weekend kwam de Belgisch international dan ook niet in actie in het oefenduel tegen 3. Bundesligaclub Preussen Munster.

Waar Kevin Strootman gewoon met PSV meespeelde in oefenduels, stond Chadli afgelopen weekend aan de kant. "We zijn een beetje voorzichtig met hem.", bevestigde FC Twente-preses Joop Munsterman in De Telegraaf. Tottenham Hotspur zou meer dan gewone belangstelling hebben.

"We horen veel over Tottenham, maar die club zal eerst met een concrete aanbieding moeten komen," aldus zaakwaarnemer Daniel Evard in De Telegraaf. "Tot nu toe hebben alleen Swansea City en Shakhtar Donetsk concrete aanbiedingen gedaan en dat zijn nog steeds opties, ook al heeft Nacer in eerste instantie besloten niet op de interesse in te gaan. Deze week hopen we meer duidelijkheid te krijgen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!