Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Zwolle verlost Feyenoord en Fernandez van elkaar


15 juli 2013 - Feyenoord is dan eindelijk verlost van Guyon Fernandez. De aanvaller was in Rotterdam-Zuid overbodig geraakt maar weigerde de afgelopen periode aanbiedingen om elders aan de slag te gaan. PEC Zwolle gaf hem nu wel het juiste gevoel.

PEC Zwolle huurt de 27-jarige aanvaller tot het einde van het komende seizoen. Op dat moment is ook het contract van de aanvaller bij Feyenoord ten einde. Fernandez hoopt onder Ron Jans weer zijn oude niveau te kunnen halen. PEC Zwolle troeft met de komst van Fernandez aartsrivaal Go Ahead Eagles af, de ploeg uit Deventer streed lange tijd om de aanvaller mee.

Eerder gaf Fernandez aan geen trek te hebben in een overgang naar RKC Waalwijk en NAC Breda. De voormalig speler van ADO Den Haag en Excelsior zal morgen al aantreden op het trainingsveld van Zwolle.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!