Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Eriksen zegt 'nee' tegen Leverkusen


16 juli 2013 - Christian Eriksen heeft een lucratief aanbod van Bayer Leverkusen naast zich neergelegd. De nummer drie van het afgelopen Bundesliga seizoen stelde Eriksen een vijfjarig contract tegen een vorstelijk salaris voor. Eriksen bedankte vriendelijk voor de eer.

Bayer Leverkusen cashte tot dusver op de transfermarkt met André Schürrle voor 22 miljoen euro naar Chelsea als de grootste uitschieter. Komend seizoen komt Leverkusen in de Champions League uit en om geen modderfiguur te slaan is men driftig op zoek naar versterking. De 21-jarige Eriksen gaf aan dat hij een overgang naar Leverkusen niet ambieert.

Volgens De Telegraaf wil Eriksen wachten op Liverpool. De Engelse grootmacht speelt komend seizoen weliswaar geen Europees voetbal maar is de ideale springplank naar de absolute top. De afgelopen jaren verkocht Liverpool haar topspelers aan Chelsea, FC Barcelona en Real Madrid. Het probleem is echter dat Liverpool pas tot actie kan overgaan als het zelf voor een recordbedrag Suarez weet te verkopen. Arsenal is serieus in de markt en bood al 30 mljoen euro.

Mocht Eriksen deze zomer geen nieuwe club vinden dan zal de Deens international zijn contract in Amsterdam met een seizoen verlengen. Eriksen wil volgend jaar zomer niet transfervrij de Amsterdam ArenA uitlopen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!