Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Utrecht met Mulenga naar Luxemburg


17 juli 2013 - Voor FC Utrecht begint morgen al het Europese seizoen. De ploeg van Jan Wouters reist daar voor af naar de hoofdstad van Luxemburg om te spelen tegen FC Differdange'03. Zelfs Jacob Mulenga is hierbij aanwezig.

FC Utrecht wordt in Luxemburg gesteund door 1.000 tot 1.500 fans. Daarmee zijn de Domstedelingen veruit in de meerderheid. Wie ook aanwezig is is Jacob Mulenga. De Zambiaanse aanvaller staat in de belangstelling van een groot aantal clubs uit de Engelse Championship. Onder hen ook Wigan Athletic, het degradeerde uit de Premier League maar won wel de FA Cup. Mocht FC Utrecht nu Mulenga inzetten zou de aanvaller daardoor niet meer voor Wigan Europees actief kunnen zijn.

Wouters in De Telegraaf: "Ik kijk nu al naar alternatieven voor Jacob, omdat ik me er bewust van ben dat de kans groot is dat hij zal vertrekken." Mocht Mulenga vertrekken dan geldt Mike van Duinen van ADO Den Haag nog altijd als de voornaamste kandidaat om de aanvaller op te volgen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!