Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Douglas definitief naar Dinamo Moskou


17 juli 2013 - Douglas vertrekt defintiief uit Nederland en gaat aan de slag in Rusland. De 25-jarige verdediger maakt transfervrij de overstap van FC Twente naar Dinamo Moskou. Er lag voor de geboren Braziliaan een lucratief driejarig contract klaar.

Douglas Franco Teixeira, zoals de verdediger voluit heet, speelde sinds 2007 bij FC Twente. Al in een vroeg stadium werd duidelijk dat Douglas zijn aflopende verbintenis niet zou verlengen. Sinds anderhalf jaar beschikt Douglas over een Nederlands paspoort. Lange tijd was de verwachting dat de geboren Braziliaan daarmee de wijk naar Engeland zou nemen.

Een grote zak met roebels van Dinamo Moskou was overtuigend. Andere bekenden uit de Eredivisie bij Dinamo Moskou zijn Otman Bakkal en Balázs Dzsudzsak. Bakkal verruilde vorig jaar zomer de Eredivisie voor Dinamo Moskou maar zit vaker op de bank dan hij lief is.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!