Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Toivonen wil nieuwe zaakwaarnemer


18 juli 2013 - Ola Toivonen rekende deze zomer op een transfer naar een mooie club in een grote Europese competitie. Tot dusver was enkel Norwich City concreet, Toivonen is dan ook ontevreden en overweegt nu afscheid te nemen van zijn zaakwaarnemer.

PSV bereikte met Norwich City al een akkoord over de transfersom van Toivonen. De Zweeds international staat in Eindhoven nog een seizoen onder contract en staat dan ook op de nominatie om te mogen vertrekken. Toivonen weigert zijn aflopende verbintenis te verlengen, het moet deze transferperiode dan ook tot een transfer komen. PSV kan het zich niet permitteren om Toivonen volgend jaar zomer transfervrij de deur uit te laten gaan.

Toivonen mikt op een hoger segment clubs dan bijvoorbeeld Norwich City. De aanvaller rekent het zijn zaakwaarnemer Martin Dahlin, oud-spits van het nationale team van Zweden, aan dat hij nog weg is. Toivonen wil graag samenwerken met topagent Mino Raiola, probleem is nu dat de Zweed nog tot 15 september vastligt bij Dahlin. De transfermarkt eindigt zoals beken al eerder.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!