Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Derijck op weg naar FC Utrecht


18 juli 2013 - Timothy Derijck staat op het punt om PSV te verruilen voor FC Utrecht. De Belgische verdediger past niet in de plannen van de nieuwe trainer Philip Cocu en mocht dan ook uit Eindhoven vertrekken.

De 26-jarige Derijck moet in Utrecht de opvolger worden van de naar Ajax vertrokken Mike van der Hoorn. In een eerder stadium had FC Utrecht al Kees Luijckx op proef. De blonde verdediger kan de technische staf onder leiding van Jan Wouters echter te weinig overtuigen. Inmiddels tekende Luijckx een driejarig contract bij Roda JC.

FC Utrecht huurt Derijck voor een seizoen van PSV. De Domstedelingen hebben een optie tot koop in de huurovereenkomst opgenomen. Derijck heeft in Eindhoven een contract tot de zomer van 2016. De verdediger moet nu zelf nog rondkomen met FC Utrecht. Eerder speelde Derijck voor Anderlecht, Feyenoord, NAC Breda, Dender EH en ADO Den Haag.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!