Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gunstige loting voor Vitesse


19 juli 2013 - Vitesse treft naar alle waarschijnlijkheid het Roemeense Petrolul in de derde voorronde van de Europa League. Petrolul won haar eerste wedstrijd in de tweede voorronde met 3-0 van het IJslandse Vikingur, dat moet voor de return weinig problemen opleveren. De ploeg van trainer Peter Bosz begint met een uitwedstrijd.

Vitesse wil komend seizoen minimaal de groepsfase van de Europa League bereiken. Afgelopen seizoen kwam men in de voorronde als geplaatst team echter het Russische Anzhi van Guus Hiddink tegen en kon men al weer naar huis. Met Petrolul als tegenstander treft Vitesse een tegenstander die men moet kunnen hebben om de vierde en laatste voorronde te bereiken.

FC Utrecht moet eerst nog maar de 2-1 achterstand tegen het Luxemburgse Differdange 03 zien weg te werken voordat het mag denken aan de derde voorronde. Hierin treft het de winnaar van het treffen tussen het Noorse Tromsö IL en FC Inter Baku uit Azerbeidzjan. Tromsö IL won het eerste duel met 2-0. Bij het bereiken van de volgende ronde begint FC Utrecht met een thuiswedstrijd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!