Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Siem de Jong zal Ajax trouw blijven


20 juli 2013 - Siem de Jong lijkt definitief bij Ajax te blijven. Concrete belangstelling bleef deze zomer uit en ondanks dat de transfermarkt nog tot 2 september open is heeft De Jong nu aangegeven deel te blijven uitmaken van de selectie van Frank de Boer.

De Jong op de website van Ajax: "Ik heb besloten me volledig op Ajax te focussen. Ik heb de hele voorbereiding al een goed gevoel over de groep en over de staf. Ik heb het hier naar mijn zin. Ik zie niet in waarom ik nu weg zou moeten gaan. Ik heb een groot deel van de persconferentie, gisteren in de binnentuin van De Bloemenbeek, staan meeluisteren. Het gaat alleen maar over Christian, Toby en Siem. Of we blijven of niet. Ik wil een signaal afgeven. Een transfer is voor mij niet aan de orde, het speelt niet. Het zou mooi zijn als deze groep bij elkaar blijft."

Trainer Frank de Boer is natuurlijk bijzonder content dat zijn aanvoerder deze uitlatingen doet. De Boer op Ajax.nl: "Dit is een belangrijk signaal. Siem verwoordde precies wat ik zelf ook voel. Hij weet waar we mee bezig zijn en daar staat hij volledig achter. We hebben een fantastische groep. Ik zag hem na De Graafschap - Ajax al met Marc praten en zelf heb ik deze week met hem gezeten. Ik kan op hem rekenen komend seizoen. Dat hebben we gisteravond ook besproken. Voor hem is een transfer niet aan de orde en wij willen graag dat hij blijft."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!