Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Chadli op weg naar Tottenham Hotspur


21 juli 2013 - Nacer Chadli lijkt dan eindelijk op weg naar de Engelse Premier League. Volgens de Belgische krant Sudpresse is Tottenham Hotspur tot een vergelijk gekomen met FC Twente over de transfersom. Ook Chadli ziet een overgang naar Londen zitten.

Eerder legde Chadli nog de belangstelling van Dinamo Moskou, Shakter Donetsk en Swansea City naast zich neer. Chadli had zijn zinnen gezet op een mooie club in een grote competitie. Die kans lijkt Tottenham Hotspur hem nu te bieden. In Londen vind Chadli zijn landgenoten Moussa Dembélé en Jan Vertonghen terug.

FC Twente zou akkoord zijn gegaan met een transfersom van circa zeven miljoen euro. Chadli zou zondagmidddag al medisch worden gekeurd. Er ligt voor de Belgisch international in Londen een vijfjarig contract klaar.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!