Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Chadli definitief naar Tottenham Hotspur


21 juli 2013 - Tottenham Hotspur heeft de komst van Nacer Chadli aangekondigd. De verwachting is dat de Spurs en FC Twente elkaar hebben gevonden in een transfersom van circa 7 miljoen euro.

Nacer Chadli moet in Londen nog wel medisch worden gekeurd maar dat lijkt geen enkel probleem te zijn. Voor Chadli ligt er in Engeland een vijfjarig contract klaar. Chadli heeft zijn eigen geduld wel op de proef gesteld. Vorig jaar legde hij een aanbod van Fulham naast zich neer omdat hij hoopte op een grote club. Deze zomer weigerde hij lucratieve aanbiedingen van Shakter Donetsk en Dinamo Moskou.

FC Twente kocht Chadli in de zomer van 2010 nog voor circa 1 miljoen euro van AGOVV Apeldoorn. Chadli wist binnen de kortste keren een basisplaats te veroveren en groeide in Enschede ook uit tot Belgisch international. Inmiddels heeft Chadli veertien caps voor België achter zijn naam staan.

Met de transfersom van Chadli kan FC Twente nu zelf ook de transfermarkt op. De verwachting is dat de Tukkers snel zullen opschakelen om het grote Mexicaanse talent Jesús Manuel Corona aan te trekken. De twintigjarige aanvaller maakte een goede indruk tijdens het WK voor spelers onder 20 jaar deze zomer in Turkije. Het Mexicaanse CF Monterrey verlangt circa 4 miljoen euro.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!