Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wouters bekijkt aanvaller in Finland


22 juli 2013 - FC Utrecht is op zoek naar aanvallende versterking. Volgens Finse media was trainer Jan Wouters afgelopen weekend op bezoek bij het duel FC Hanka - KuPS Kuopio om jeugdinternational Tim Vayrynen te bekijken.

Vayrynen is naam aan het maken in de Finse competitie. De twintigjarige aanvaller scoorde dit seizoen voor Honka 8 keer in 12 duels. In het duel tegen KuPS Kuopio (1-0 winst) scoorde Vayrynen overigens niet. Opvallend is dat Heracles Almelo de fysiek sterke aanvaller in januari dit jaar op proef had. Vanwege een griepje verscheen de speler uiteindelijk niet op het trainnigsveld, omdat het einde van de transferperiode naderde besloot Heracles Almelo de aanvaller uiteindelijk niet vast te leggen.
Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!