Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Guus Hiddink stapt op bij Anzhi


22 juli 2013 - Guus Hiddink is opgestapt als trainer van Anzhi Machatsjkala, dat meldt de Russische club op haar eigen website. René Meulensteen is al aangesteld als de opvolger van Hiddink.

Afgelopen seizoen eindigde Anzhi op een derde plaats in de Russische Premjer Liga, nog nooit eerder kende de club zo'n hoge eindklassering. Dit seizoen startte Anzhi teleurstellend met slechts een puntje uit de eerste twee duels. Dat was echter niet de aanleiding van Hiddink om plaats te maken voor Meulensteen die de afgelopen jaren de trouwe assistent van Sir Alex Ferguson was bij Manchester United.

Hiddink spreekt op de website van Anzhi van een moeilijke beslissing. 'Maar ik heb altijd gezegd dat mijn missie eindigt als de club verder kan groeien zonder mijn hulp. Die tijd is nu gekomen. Ik ben ervan overtuigd dat Anzhi een geweldige toekomst tegemoetgaat en ik ben blij dat ik deel heb mogen uitmaken van dit project.'

Ook Anzhi had geen kwaad woord over voor de Achterhoeker. 'Hiddink was niet alleen getuige, maar ook één van de belangrijkste factoren in de ontwikkeling van de moderne geschiedenis en het imago van Anzhi in Rusland en het buitenland.' Het is onbekend of de loopbaan van de 66-jarige Hiddink hiermee definitief ten einde is.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!