Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Enoh mag praten met Olympiakos


23 juli 2013 - Eyong Enoh lijkt Ajax deze transferperiode nog te verlaten. Er is veel belangstelling in de international van Kameroen. Ajax heeft de controlerende middenvelder nu toestemming gegeven om te praten met het Griekse Olympiakos.

Het afgelopen half jaar verhuurde Ajax de middenvelder aan Fulham. Hoewel hij in Zuid-Londen geen basisplaats wist te verkrijgen waagde Fulham wel een poging om hem definitief van Ajax over te nemen. Fulham was niet bereid om aan de vraagprijs van Ajax te voldoen, Olympiakos klaarblijkelijk wel. Enoh kan bij de Griekse kampioen een meerjarig contract tekenen.

Eyong Enoh speelt sinds 2008 voor Ajax. Een vaste waarde wist hij in die periode nooit te worden. Enoh heeft in Amsterdam nog een contract tot de zomer van 2015.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!