Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Opnieuw versterking voor Groningen


23 juli 2013 - Een driedubbelslag voor FC Groningen op de transfermarkt. Groningen voegde het trio Krisztian Adorjan, Tjaronn Chery en William Troost-Ekong toe aan haar selectie. Daarmee lijkt de selectie van de Groningers helemaal rond.

De onderhandelingen met ADO Den Haag voor Chery duurde het langst. Uiteindelijk hebben ADO Den Haag en FC Groningen elkaar gevonden in een huurovereenkomst waarbij de Groningers de speler in de zomer van 2014 definitief zullen overnemen. De 25-jarige Chery kreeg in Groningen rugnummer 10.

Niet alleen Chery komt op huurbasis over naar Groningen. Dat geldt ook voor de Hongaarse middenvelder Adorján die wordt gehuurd van Liverpool. In Engeland heeft de jeugdinternational nog een doorlopend contract maar FC Groningen heeft een optie tot koop op hem genomen. De twintigjarige middenvelder maakte indruk tijdens een stageperiode.

Tot slot komt de negentienjarige Troost-Ekong over van Tottenham Hotspur. De verdediger verruilde op jonge leeftijd Nederland voor Engeland maar keert nu dus terug. Na een succesvolle stageperiode tekende hij voor twee seizoenen. Troost-Ekong had een aflopende verbintenis bij Tottenham.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!