Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nieuwe sponsor voor Heerenveen


26 juli 2013 - sc Heerenveen en Simpel.nl hebben een 1-jarig contract getekend, waarmee Simpel.nl zich als trotse nieuwe sponsor van sc Heerenveen verbindt. Eerder werkten beide partijen al incidenteel samen; die samenwerking krijgt door deze overeenkomst nu een structureler karakter.

Commercieel directeur van sc Heerenveen Joost Steppé is blij met de overeenkomst: “In Simpel.nl hebben we een mooie sponsor gevonden die zich richt op de landelijke consumentenmarkt. Simpel.nl is een van de grootste adverteerders in Nederland en we zijn er trots op dat zij onze club zien als aantrekkelijk platform. Simpel.nl kiest voor sc Heerenveen vanwege ons positieve imago in de rest van Nederland en alle geledingen van de club moeten dat echt zien als een compliment. Komend seizoen zullen ze zichtbaar zijn, op de achterkant van ons shirt, op onze LED boarding in het Abe Lenstra stadion en op andere clubuitingen. Verder profiteert de club mee als sc Heerenveen fans kiezen voor een abonnement van Simpel.nl. Het is voor sc Heerenveen belangrijk ons te verbinden aan dergelijke landelijke spelers.”

Directeur van Simpel.nl Jasper de Rooij is trots op de sponsorovereenkomst met sc Heerenveen. “Met onze naam op de shirts van sc Heerenveen willen wij onze verbondenheid benadrukken met de grootste sport van Nederland. Daarnaast is sc Heerenveen een mooie club met een positief imago. Daar verbinden wij ons graag aan.”

Simpel.nl is een aanbieder van super voordelige sim-only-abonnementen. Simpel.nl staat voor goedkope telefonie, duidelijke communicatie en maximale controle over je uitgaven. De klant hoeft bij Simpel.nl geen toestel aan te schaffen, en daarom belt de klant tegen zeer lage tarieven.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!