Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente en RKC eens over Martina


28 juli 2013 - Defensieve versterking voor FC Twente. De Tukkers hebben de transfer van Cuco Martina afgerond. De 23-jarige verdediger had nog een doorlopend contract bij RKC Waalwijk.

Martina verlengde vorig jaar nog zijn contract in Noord-Brabant nadat een transfer naar Roda JC was afgeketst. Tijdens die onderhandelingen werd ook een gelimiteerde transfersom opgenomen. FC Twente profiteert daar nu van en legde de vastgestelde 500.000 euro op tafel.

De international van Curacao tekent in Enschede een driejarig contract met een optie voor nog eens een jaar. Mogelijk dat de komst van Martina gelinkt kan worden aan een mogelijk vertrek van Roberto Rosales. De rechtsback wil zijn nog 1 jaar doorlopende contract niet verlengen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!