Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht legt De Ridder vast


1 augustus 2013 - Steve de Ridder keert terug naar de Eredivisie. Na een teleurstellend advontuur bij Southampton gaat hij aan de slag bij FC Utrecht. Eerder vandaag werd bekend dat De Ridder zijn contract bij Southampton had laten ontbinden.

De Ridder maakte indruk bij De Graafschap en maakte in 2011 de overgang naar Southampton. In de Championship kwam de Belgische buitenspeler veelvuldig aan spelen toe. Na de promotie naar de Premier League zou hij nauwelijks nog speelmintuen maken.

FC Utrecht had dringend behoefte aan offensieve versterking. Edouard Duplan en Cedric van der Gun zijn maanden uit de roulatie door respectievelijk een voet- en een knieblessure terwijl Jacob Mulenga nog altijd hoopt op een transfer.

Voor De Ridder lag er in Utrecht een driejarig contract klaar.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!