Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gelijkspel met perspectief


1 augustus 2013 - Vitesse heeft een prima uitgangspositie weten te realiseren in de derde voorronde van de Europa League. Op bezoek bij het Roemeense FC Petrolul speelde de ploeg van Peter Bosz met 1-1 gelijk.

Vanavond werd zonder meer duidelijk dat Vitesse aan kwaliteit heeft ingeboet. Kalas keerde terug naar Chelsea, terwijl Van Ginkel (Chelsea) en Bony (Swansea City) nog werden getransfereerd. Met als nieuwe namen enkel Kelvin Leerdam en Marko Vejinovic zal Vitesse de top van de Eredivisie niet kunnen aanvallen. Het had het vanavond zelfs bij vlagen lastig met FC Petrolul.

Een makkelijk gegeven strafschop vlak na rust leidde de 0-1 van Vitesse in. Jonathan Reis, de nieuwe nummer negen van Vitesse, ontfermde zich hoogstpersoonlijk over de bal en scoorde zijn eerste (!) goal in het kalenderjaar 2013. Niet veel later hadden Vejinovic maar met name Qazaishvili de kans de 0-2 aan te tekenen. Die bleef echter uit.

Petrolul zette vervolgens meer en meer aan. Vitesse kwam niet meer onder de druk vandaan. De gelijkmaker was dan ook niet meer dan verdiend. Grozav zou vlak voor tijd via het been van invaller Frank van der Struijk de 1-1 maken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!