Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mihaylov trekt naar Hellas Verona


5 augustus 2013 - De Italiaanse promovendus Hellas Verona wordt zo goed als zkeer de nieuwe club van Nikolay Mihaylov. De Serie A club heeft met FC Twente een akkoord bereikt over de transfervoorwaarden. De Bulgaarse doelman moet nog wel medisch gekeurd worden.

De 25-jarige Mihaylov zinspeelde al langer op een vertrek uit Enschede. De blessuregevoelige keeper had in Enschede nog een eenjarig contract en daarom was ook FC Twente bereid om mee te werken. Volgens Italiaanse media betaalt Hellas Verona een bescheiden transfersom maar ontvangt FC Twente bij een toekomstige transfer 20% van de inkomsten. Mihaylov speelde sinds 2007 voor FC Twente en was sinds 2010 de eerste doelman van de Tukkers.

FC Twente ging al uit van een vertrek van Mihaylov. In een eerder stadium nam het al Sonny Stevens over van FC Volendam. Daarnaast haalde het Nick Marsman terug van Go Ahead Eagles.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!