Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente krijgt schijntje voor Mihaylov


6 augustus 2013 - Slechts 350.000 euro incasseert FC Twente van Hellas Verona mocht de transfer van Nikolay Mihaylov definitief doorgaan. Wel ontvangt 25% van een toekomstige transfersom. Daarnaast schrapt FC Twente het vorstelijke salaris van de Bulgaarse doelman van haar loonlijst.

Mihaylov ziet de overgang naar Hellas Verona helemaal zitten, het kreeg zelfs de voorkeur boven de Spaanse middenmoter Getafe. Onder voorbehoud van een medische keuring ligt er bij de Italiaanse promovendus een tweejarig contract klaar. Hellas Verona heeft een optie om die verbintenis met nog eens twee seizoenen te verlengen.

"Ik denk dat het Italiaanse voetbal mij het beste ligt. Dat ik daar met mijn stijl van keepen het best tot mijn recht kom", aldus de 25-jarige doelman, die ook onderhandelde met Fiorentina en de andere promovendus Sassuolo Calcio, in gesprek met De Telegraaf. "Hellas Verona is een club met een grote traditie, die na lange tijd weer is teruggekeerd in de Serie A. Ons doel wordt om erin te blijven en ik denk dat het mogelijk is met deze groep met onder meer Luca Toni."

De doelman vervolgt in De Telegraaf: "Ik heb een goede tijd gehad bij FC Twente en de groei van de club naar de top meegemaakt. Ik ben nu toe aan een grotere competitie, waarin ik me verder wil ontwikkelen. Omdat ik pas tien dagen training achter de rug heb, ga ik keihard werken om op tijd fit te zijn voor de start van de Italiaanse competitie, eind augustus."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!