Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wil verlengen met Jeroen Zoet


7 augustus 2013 - PSV zal op korte termijn met Jeroen Zoet gaan praten over een nieuwe, sterk verbeterd contract. De 22-jarige doelman ligt in Eindhoven nog vast tot de zomer van 2014 waarbij PSV een optie heeft voor nog eens een jaar.

PSV ziet een grote toekomst in de doelman. Niet voor nites werd er tot tweemaal toe een miljoenenbod van Newcastle United geweigerd. Zoet lijkt komend seizoen de eerste keeper van PSV te worden. De doelman verdient als doorgestroomde jeugdspeler echter veel minder dan teamgenoten die van buitenaf werden gehaald. PSV wil daar nu iets aan gaan doen.

Technisch directeur Marcel Brands in De Telegraaf: "Als iemand presteert, moet hij daarnaar betaald worden." Ook Zoet toont zich tevreden: "Dat PSV mij heeft uitgenodigd voor een gesprek om te praten over een nieuw contract, geeft aan dat ze vertrouwen in mij hebben. In de voorbije seizoenen bleek dat ook al, aangezien PSV bereid was mij twee keer te verhuren aan RKC Waalwijk. Die stap is goed voor mijn ontwikkeling geweest."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!