Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen komt er niet uit met Finnbogason


9 september 2013 - Alfred Finnbogason leek zijn contract bij SC Heerenveen te gaan verlengen. Een belangrijke voorwaarde vanuit Fries oogpunt blijkt echter een te groot obstakel te zijn. SC Heerenveen wil namelijk een minimale afkoopsom vastleggen.

De 24-jarige aanvaller speelt sinds 2012 in Friesland en scoort voor het elftal van Marco van Basten aan de lopende band. De IJslander heeft in het Abe Lenstra Stadion nog een contract voor twee seizoenen en Heerenveen heeft een optie om dat met nog een jaar te verlengen. SC Heerenveen was echter bereid het conract van Finbbogason flink op te waarderen.

SC Heerenveen wilde in het nieuwe contract met Finnbogason een minimale afkoopsom van 10 miljoen euro vastleggen. Dat zag Finnbogasson en diens management niet zitten waardoor de contractverlenging niet doorgaat. Mogelijk stuurt Finnbogason nu aan op een vertrek in januari.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!