Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord drie duels zonder Pelle


28 oktober 2013 - Feyenoord moet het voorlopig stellen zonder Graziano Pelle. De Italiaanse aanvalsleider en captain van de Rotterdammers moet drie duels brommen na zijn domme rode kaart in het duel met Heracles Almelo.

Een gefrustreerde Pelle maakte in de slotfase van Feyenoord - Heracles Almelo (1-2) een koppende beweging naar Heracles-verdediger Mike te Wierik. Dat leverde Pelle een rode prent op. Vandaag gingen Feyenoord en de Italiaanse spits akkoord met een schikkingsvoorstel van vier duels, waarvan één voorwaardelijk.

Door die schorsing mist Pelle komende woensdag het bekerduel met de amateurs van HSV Hoek maar ook de Eredivisie-duels tegen SC Cambuur en AZ. De rode kaart leverde Pelle ook nog eens een geldboete van Feyenoord op.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!