Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oude bekende op trainingsveld NAC


12 november 2013 - Pim Bouwman houdt voorlopig zijn conditie op peil bij NAC Breda, de club waar hij eerder de jeugdopleiding doorliep en ook twee duels in het eerste elftal speelde. Na een avontuur in Finland vroeg Bouwman de clubleiding om mee te kunnen trainen.

Lange tijd werd de 22-jarige Bouwman gezien als een groot talent. In het eerste elftal speelde hij slechts twee keer waardoor hij in januari 2012 de wijk nam naar het Finse Inter Turku. Daar speelde hij op het hoogste niveau van Finland, de Veikkausliiga, ruim vijftig duels voor Inter Turku. Ook kwam hij in Europes verband voor Inter Turku uit, zo speelde hij vorig jaar nog tegen FC Twente in de Europa League. Zijn verbintenis is nu afgelopen en Bouwman is op zoek naar een nieuwe club.

Trainer Nebojsa Gudelj, die eerder met Bouwman samenwerkte bij de beloften van NAC, in Voetbal International: "Pim is een speler met heel veel voetballende kwaliteiten, een echte creatieve middenvelder. We gaan nu bekijken hoe hij er voor staan."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!