Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV jaagt op Luuk de Jong


19 november 2013 - PSV gaat zich mengen in de strijd om Luuk de Jong. De aanvaller zit op een zijspoor bij Borussia Monchengladbach die hem vorig jaar zomer nog voor een clubrecord (15 miljoen euro) naar Duitsland haalden. In januari komt het mogelijk tot een verhuur of verkoop komen.

PSV heeft in ieder geal informatie ingewonnen over een mogelijke huurovereenkomst. De Eindhovense club zit lange tijd zonder Tim Matavz en is op zoek naar een alternatief. De vraag is of PSV daadwerkelijk concreet zal worden. Het is nog onbekend hoe lang het herstel van Matavz zal bedragen.

Niet alleen vanuit Eindhoven is er interesse voor De Jong. De zevenvoudig international zou ook in de belangstelling staan van een aantal clubs uit Engeland en Duitsland. Half december gaat hij met de clubleiding van Borussia Mönchengladbach om de tafel om over zijn toekomst te praten. De Jong had dit seizoen nog geen basisplaats.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!