Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax in januari naar Turkije


3 december 2013 - Ajax gaat volgende maand naar Turkije. Tussen 6 en 12 januari zal de selectie van Frank de Boer haar tenten opslaan aan de Turkse kust. De exacte locatie is op dit moment nog niet bekend. Ook de oefentegenstanders staan nog niet vast.

Het is niet de eerste keer dat Ajax in de winterstop afreist naar Turkije. Zo reisde het in het seizoen 2010-2011 al eens naar het Turkse Belek. Begin 2013 reisde Ajax mede vanwege een uitdrukkelijke wens van hoofdsponsor AEGON af naar Brazilië. Dit seizoen zoekt men het dichter bij huis.

In Turkije zal Ajax zich gaan voorbereiden op de tweede helft van de competitie maar ook Europa. Volgende week wordt duidelijk of Ajax haar Europese avontuur voortzet in de Champions League of de Europa League. Om door te gaan in de Champions League moet men in San Siro winnen van AC Milan. Elk ander resultaat betekent Europa League.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!