Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC handelt snel en licht optie op Hupperts


30 december 2013 - Guus Hupperts lijkt onhoudbaar te zijn geworden voor Roda JC. De buitenspeler, inmiddels ook onderdeel van Jong Oranje, staat in de belangstelling van een groot aantal clubs. Zelfs Ajax-coach Frank de Boer noemde Hupperts eerder een interessante speler.

"Er is al enige tijd interesse voor Guus", aldus technisch manager Leon Vlemmings van Roda JC in Dagblad De Limburger. „Die is gegroeid nadat Frank de Boer onlangs had verklaard dat ook Ajax Guus op zijn lijstje heeft staan. Als een club als Ajax zo'n uitspraak doet, zie je dat andere clubs zich meteen roeren. Vanwege die ontwikkelingen rond zijn persoontje heeft Guus het nemen van een beslissing uitgesteld."

Roda JC was al enige tijd in onderhandeling over een opwaardering van het huidige contract. Om niet voor verrassingen te komen staan heeft Roda JC al wel de optie gelicht om zijn aflopende verbintenis met een seizoen te verlengen. Hupperts ligt nu dus tot de zomer van 2015 in Kerkrade vast, het is echter maar de vraag of hij dan nog bij Roda JC onder contract staat.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!