Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

West Ham en Everton eens over Heitinga


1 januari 2014 - West Ham United lijkt de nieuwe werkgever van John Heitinga te gaan worden. Er is inmiddels een akkoord tussen The Hammers en Everton over de transfervoorwaarden. Het is nu aan Heitinga om er met de club uit Londen uit te komen.

Het lijkt een uitgemaakte zaak omdat eerder al duidelijk werd dat Heitinga een langer verblijf in Engeland wel zag zitten en nog graag eens bij een club uit Londen wilde spelen. Met het oog op het maken van speelminuten moet Heitinga in januari bij Everton vertrekken. Anders kan hij het WK in Brazilie definitief uit zijn hoofd zetten.

Zaakwaarnemer Rob Jansen houdt overigens nog een slag om de arm. Jansen tegenover het ANP: 'We nemen West Ham zeer serieus, maar we spreken ook met andere clubs. Het is dus nog even afwachten.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!