Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax verhoogt bod op Ola John


7 januari 2014 - Ajax wil snel zaken doen met Benfica nu ook Liverpool en Swansea City wel oren hebben naar de komst van Ola John. Volgens de Portugese krant A Bola heeft Ajax inmiddels haar bod verhoogd van 400.000 naar 600.000 euro.

Benfica is nog niet overtuigd. De Portugese topclub hoopt op een huursom plus een bijdrage in het salaris van John. Zo ver wil Ajax echter niet gaan, opvallend omdat de Amsterdammers bij Bojan juist het salaris volledig van FC Barcelona hebben overgenomen. Ajax heeft al langer haar zinnen gezet op de komst van een extra buitenspeler en een tijdelijke overgang lijkt slechts een kwestie van tijd.

Ola John zit na zijn komst van FC Twente (voor 9 miljoen euro) na een prima eerste seizoen momenteel op een dood spoor in Lissabon. Bij Benfica wordt nauwelijks een beroep op de 21-jarige buitenspeler gedaan. John wil graag weer aan spelen toekomen om zo in beeld te blijven bij bondscoach Louis van Gaal. Een tijdelijke overgang naar Ajax zou hem dichterbij deelname aan het WK in Brazilië brengen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!