Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC op jacht naar een verdediger


29 januari 2014 - NEC hoopt zich in de laatste twee dagen van de transfermarkt te versterken met een extra verdediger. Er was al dringend behoefte aan kwalitatieve versterking voor de achterse linie. Door het vertrek van Breuer en Cmovs wordt de spoeling ook kwantitatief dun.

Michel Breuer trok eerder deze transferperiode al naar Sparta Rotterdam. Vandaag kwam er het nieuws dat Pavel Cmovs de overstap zal maken naar Levski Sofia. De 23-jarige Cmovs was de afgelopen seizoenen regelmatig basisspeler maar komt dit seizoen niet in de plannen voor. Eerder dit seizoen werd hij zelfs al enige tijd verbannen naar de beloften. Om budget vrij te maken laat NEC de Tsjechische verdediger nu transfervrij verkassen naar Bulgarije.

Aanvankelijk was Kris Stadsgaard van FC Kopenhagen een kandidaat om de defensie te komen te versterken. De verdediger geeft echter een voorkeur aan een langer verblijf bij de Deense topclub.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!