Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV bevestigt naderend vertrek Matavz


11 februari 2014 - PSV bevestigt op haar eigen website een akkoord te hebben met Rubin Kazan inzake de transfer van Tim Matavz. Niets staat de Sloveense aanvaller meer in de weg om medisch gekeurd te worden en bij positieve uitkomst een contract in Rusland te kenen.

Op de eigen website stelt PSV dat men 'zorgvuldig de sportieve en financiële consequenties van een mogelijke transfer afgewogen'. De hoogte van de transfersom (bijna 8 miljoen euro) en de toekomstplannen die de club met Matavz had hebben PSV doen instemmen met het bod van Rubin Kazan.

Technisch manager Marcel Brands: "Daarnaast gaf ook Tim zelf aan deze transfer heel graag te willen bij zowel mij als trainer Phillip Cocu. Ondanks het feit dat Phillip (Cocu, red) de aanvaller pas liever in de zomer had zien vertrekken, is hij er van overtuigd en heeft hij het volste vertrouwen dat PSV met Luciano Narsingh, Bryan Ruiz, Jürgen Locadia, Memphis Depay, Florian Jozefzoon en Zakaria Bakkali voldoende aanvallers overhoudt om dit intern op te vangen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!