Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RKC houdt hoop op aanblijven Koeman, Kalezic in beeld


24 februari 2014 - Erwin Koeman zal woensdag aan RKC Waalwijk laten weten of hij zal aanblijven als coach. De Brabanders willen de 52-jarige Koeman graag voor de club behouden maar vreest voor een vertrek.

Koeman kent het plafond van RKC Waalwijk en dat is elk jaar weer een strijd om de onderste regionen van de Eredivisie te ontlopen. Ook dit jaar lijkt RKC Waalwijk daar hard naar op weg al zijn er nog wel een aantal punten nodig om definitief weg te blijven. Momenteel staat RKC Waalwijk op een zestiende plaats in de Eredivisie.

Technisch manager Janus van Gelder tegenover Voetbal International: 'We zijn erg tevreden over Erwin en zien hem graag langer bij ons blijven. Volgens Ploegsma zijn er vooralsnog geen aanbiedingen van andere clubs of landenteams voor Koeman. Maar dat is ook niet zo gek. Niemand weet nog wat Erwin gaat beslissen. Ik zelf ook niet.'

Volgens ingewijden geldt Darije Kalezic, nu nog trainer van Jong PSV, als de ideale kandidaat om Koeman op te volgen. Ondanks een doorlopend contract beschikt Kalezic wel over een clausule om onder bepaalde voorwaarden te vertrekken bij PSV.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!